mandag 20. september 2010

Dag 9; No fish today..

I dag har vi vært på stranden. Victoria og Christian har prøvd å fange fisk, men det var ikke så enkelt. Den snudde og svømte en helt annen retning på null komma svisj. Victoria lekte lenge med en annen norsk familie som vi møtte for første gang på fly nedover. De skal også reise hjem samtidig som oss. Ungene har kosa seg på stranda i dag, men jeg må si jeg liker bassenget mye bedre. Det er så kjedelig å få sand alle steder og det er mange fine basseng å velge mellom her.


Lunsjen ble på La Posada i dag også, vi har virkelig falt for det stedet der. Mens Christian sover, tusler jeg og mannen rundt omkring. Veldig godt å få en liten pause fra solen også, det blir fort varmt midt på dagen. Etter Christian hadde sovet, maten vi fiskene i vannet.  Middagen ble på Bella Pasta, der tuller og tøyser servitørene sånn med ungene og de syns det er kjempe stas. Etterhvert kom Benito og Bonita og det ble litt show med dem. Når det var ferdig tok vi med ungene inn i spillehallen og lot oss rive med av alle spill og dilldall som var der. Det var gøy :) 




I morgen er det siste dagen og vi skal nyte den skikkelig. Hjemme venter hverdagen og høsten!! Og ikke minst elgjakten for mannen ;)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Det hadde vært veldig hyggelig om du ville legge igjen en hilsen hos meg. Det setter jeg stor pris på! :)