onsdag 22. september 2010

Dag 10; Så var ferien straks over..

Hadde vi vært hjemme i Norge i dag, skulle vi vært i begravelse etter mannens oldemor/ungenes tippoldemor. Så det har vi tenkt på mye i dag og Victoria nevner ofte at hun syns det er trist at tippoldemor er død. Det syns vi også, men vi er veldig glade for tiden vi hadde sammen med henne. ♥
I dag er nest siste dagen her på Anfi del Mar før avreisedagen i morgen. Ungene har vært i bassenget, de har lekt litt i barnehagen, Victoria var der ganske lenge alene, vi har matet fisker og sagt ha det bra til de vi har blitt kjent med den tiden vi har vært her. Vi har kosa oss masse. Ungene vil ikke hjem. Det vil forsåvidt ikke vi heller, samtidig som man merker at det skal bli godt å spise litt annet enn pommes frites og pizza. 10 dager har vært perfekt reiselengde og jeg tror vi satser på det neste gang vi skal nedover her også.

                     Christian syns vannet var kaldt i dag og brukte litt tid på å kjenne på vannet
Stas å skli alene
Øya
Victoria i barnehagen ved Monte
Christian prøver sklia

Lunsjen ble inntatt på Tapas tapas og middagen på Bella Pasta. Servitørene kjenner igjen ungene og de vet hva de skal ha både å drikke og spise og de tuller og tøyser med dem :) Når vi kom opp fra bassenget i ettermiddag, pakket vi mesteparten. Så i morgen er det utsjekking kl. 10 og kl. 12 går bussen inn til flyplassen. Flyet går 14.50 lokal tid (vi ligger en time etter Norge) og lander på Gardermoen 21.25. Så i morgen blir det en lang reisedag, selvom flytiden ikke er kjempe lang i seg selv. Vi blir hvertfall på reise rundt 12 timer tenker jeg.. Men vi er ved godt mot, det gikk så fint nedover så satser på at det gjør det på hjemveien også :)
                                                         Ikke helt klar for å hjem kanskje?

Til vi sees igjen; takk for at dere har fulgt med på vår ferietur :) 

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Det hadde vært veldig hyggelig om du ville legge igjen en hilsen hos meg. Det setter jeg stor pris på! :)