lørdag 21. februar 2009

Så var det helg..

Mannen er som vanlig på skyting i dag, men er vel på vei hjem i skrivende stund. Vi har bakt sjokoladeboller mens Christian sov. Tenkte vi skulle høre om svigers kommer og smaker litt på de etterpå ;)
Mamma har vært her noen timer på morgenen. Hun ga Christian mat og spiste frokost med Victoria og meg. Og i stad kom ett vennepar innom for å se på huset. Veldig koselig, syns alltid det er gøy å vise det frem. Selv om det ikke akkurat er så veldig ryddig her nå, men sånn blir det når man går her med syke unger og har vært syk selv.

Victoria fikk Hello Kitty kjolen da mor var på shopping i går..

Og Christian fikk ny genser..

Fader, nå ringte mannen. Han lurte på om jeg hadde lånt bort bilen hans, for den stod ikke der han hadde parkert den ved siden av kompisen hans sin bil. Kjempe kjedelig!! Ikke at det var all verden til bil, men den gjorde nytta si den og var en bil som var midt i blinken for mannen. Men kan jo hende de finner den igjen da. Bare spørs hva slags stand den er i da..!
Tanten min hadde bursdag i går og hun fikk et stort stett glass fullt av sjokolade. Det tror jeg hun ble veldig glad for, hun elsker nemlig søtsaker ;)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Det hadde vært veldig hyggelig om du ville legge igjen en hilsen hos meg. Det setter jeg stor pris på! :)