mandag 26. mars 2012

Bursdager..

På søndag starter bursdagsrushet for vår del og invitasjoner lages, printes og sendes. Her er det 1, 9, 15 og 23. april som gjelder foreløpig. Det blir rart med et augustbarn denne gangen :) Men koselig også, at en får feire bursdagen sin i fred. På onsdag feiret vi mormor sin 91 års dag her hjemme hos oss, det var oss jentene, dvs hennes døtre og jentebarnebarn som, møttes her til lunsj og bløtkake :) Tre oldebarn var også med og feiret henne. Det synes hun er stor stas :) Vi kosa oss hvertfall masse :)




De siste dagene har ungene fått øve seg på å sykle. Victoria kan jo sykle, men lillebror har ikke vært så veldig interessert i det. Men øvelse gjør mester og nå har han knekt koden og sykler som bare det. Så nå må vi bare passe på å være flinke til å reise steder de kan sykle. Her vi bor er det ikke akkurat veldig gode sykkelforhold for barn.



Hipp hipp hurra for kusine L som fyller 35år i morgen og ikke minst hurra for vesle, vakre prinsesse P som kom til verden på lørdag. Vi gleder oss til å møte henne og snuse inn deilig babylukt :)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Det hadde vært veldig hyggelig om du ville legge igjen en hilsen hos meg. Det setter jeg stor pris på! :)