mandag 23. mars 2015

Bursdagsfeiringer..

På lørdag feiret vi mormor sin 94års dag med lasagne og kaker på kroa til stefaren min. På ettermiddag var det svigermor sin tur, som også hadde bursdag samme dag. Der fikk vi deilig spekemat og kake. Jeg var så mett at jeg kunne trille ned bakken :) 










søndag 8. mars 2015

Heldiggriser :)

Jeg tenker stadig på hvor heldige vi er som bor her vi bor, langt inn i skogen i denne vakre fjellbygda. Bare vi går ut døra har vi et hav av muligheter; fine lekeområder, tur i skogen, bade - og fisketjenn. Vi blir bare flinkere og flinkere til å utnytte disse flotte stedene. Og ikke minst gir det mer energi å komme seg ut døra og nyte denne deilige friske lufta! I dag skinner sola og dørene står oppe og vi får fornyet lufta inne. Vi har vært ute og sett ungene leke i snøen, som vi har en del igjen av enda. Men vårfornemelsen henger i lufta - deilig! Jeg er så glad for at ungene elsker å være ute og at de prioriterer dette fremfor det meste annet.. De velger å være ute og prioriterer det først! Jeg nyter det så lenge det varer, samtidig som jeg håper at vi bygger opp noen gode fundamenter ved å prioritere vekk nettbrett, spill, data og tv. 

I går dro vi til bunn av Norefjell og det var så moro å se ungene og mannen kjørte slalom. Til vinteren kan det nok hende Fredrik får prøve også. Vi holdt oss til akebrettet denne gangen. I går ettermiddag fikk vi besøk av gode venner og vi fikk noen timer til inne, før det ble pølser og lørdagskos foran tv'n.