fredag 30. mai 2014

SOL...

Ahh, så deilig det er med sol og varme dager. Vi har fått frem utemøblene og grillen, det er så deilig. Lyse kvelder og masse blomster :) I går var niese, svigerinne og svoger her og vi hadde noen kjempe koselig timer sammen. Setter så pris på sånne dager :)








lørdag 17. mai 2014

17.mai ;)

Hipp hipp hurra!!
Vi har feiret dagen med tog, pølser, is og deilig middag! Nå er ungene i seng og jeg har benket meg i sofaen :) Håper dere har hatt en super dag :) 










torsdag 15. mai 2014

Cupcakes

I kveld har Victoria og jeg vært på cupcakepyntekurs, tema fest :) Veldig moro. Victoria kosa seg med pynting, perler og frosting :) Det beste er at det ser bra ut, samtidig som det er veldig enkelt :) 







lørdag 3. mai 2014

Sydame..

I flere år har jeg hatt lyst å prøve og sy, men har aldri følt meg helt klar til det. Men sist uke tok jeg skrittet etter at jeg så noe min søster hadde sydd. Da ble jeg kjempe inspirert og jeg prøvde først en liten sminkepung og så kom jeg over en blogg som sydde så fine ting og på onsdag var jeg på Panduro på Sandvika senteret og kjøpte stoff. Jeg hadde bestemt meg for å lage noe til Emma, min lille niese og litt av hvert ble det visst :)







Mer skal det lages også :) Jeg må bare få kjøpt litt stoff først :)