mandag 28. april 2014

"De som klager mest...

på alt og alle, er de som gjør minst av alt og alle" skrev noen jeg kjenner på Facebook her om dagen. Det er så til de grader sant. Jeg har sett det mange ganger. Det er noe som stadig dukker opp og jeg er så drittlei av å høre sånt. Enkelte er så egoistiske og selvopptatte at jeg blir bare trist. Jeg er så lei av å høre klaging over jobbing og ditt og datt når de omtrent ikke vet hva jobb er. Eller klaging over hvordan de skal rekke ting for de har trossalt jobb eller andre ting på tapete den dagen!!! Unnskyld meg, men kyss meg ett visst sted...! 

Jeg har tre barn, et stort hus å holde orden i, til tider tre jobber hvor det er tidsfrister og jeg kan ikke bare legge fra meg jobben når jeg kommer hjem. Er jeg syk en dag ligger jobben der og venter på meg dagen etter når jeg er tilbake. Ingen har gjort den da. Jeg har fast arbeidstid fire dager i uken, men har mulighet for hjemmekontor så det er fort gjort å sjekke jobbmailen når man har fri og bare måtte svare litt på den eller gjøre litt av det.. Jeg har fri onsdag og hver helg. Da er ungene med meg. Jeg har ikke fri uten at ungene er hjemme. Jeg har ikke en dag hvor jeg kan hente meg inn igjen eller gjøre ting uten at noen små maser om ditt eller datt. Jeg ville aldri valg det annerledes heller.
uken er det aktiviteter, møter etc. Rett og slett en travel hverdag, men ikke travlere enn at vi klarer å holde hodet over vann. Vi klarer fint å håndtere tre-fire ting i løpet av en dag. Fordi vi er vant til det og fordi vi takler det! Men jeg blir provosert av å høre folk sutre over at de må jobbe da og da eller at de har unger å ta seg av når de kommer hjem eller da kan de ikke bli med på noe for de har allerede en avtale den dagen som vil ta hele 15min. Jobber man turnus har man kanskje mange dager etter hverandre, men til gjengjeld har man jo også mange fridager etterpå. Det er jo ganske vanlig å jobbe 5 dager etter hverandre og så bare ha helgen fri. 

Jeg tenker at noen ganger må man faktisk bruke hodet såpass at man ser hvem man prater med!! Innimellom går det an å sette seg litt inn i andres ståsted.. Veldig kloke ord det jeg startet dette innlegget med..

søndag 20. april 2014

Påskeferie :)

Etter alle bursdagsfeiringene tok vi turen til København og startet påskeferien der. Vi hadde noen morsomme dager der og storkoste oss på Tivoli hotel. Det kan virkelig anbefales! Vi fløy SAS nedover på mandagen, deretter tog frem til Hovedbanestasjonen og så tok vi beina fatt og fant tilslutt hotellet ;) Vi måtte vente litt på rommet og tok derfor turen bort til Fisketovet, som lå rett bortenfor hotellet. Der fikk vi spist litt og tuslet rundt. Etter vi hadde fått innlosjert oss på rommene, tok vi en tur i bassenget og på lekerommet.










På tirsdag var det min 35års dag og vi fikk besøk av min pappa, hans kjæreste og mine tre søstre. De tok DFDS fra Oslo og ankom tirsdag morgen og bodde på samme hotell som oss frem til onsdag. Vi tuslet en tur på Strøget og var innom noen butikker. På kvelden ble det deilig middag på hotellet :)
















Onsdag ble den store Tivoli dagen og det var noen som var veldig klare for å reise dit :) Ungene koste seg masse med forskjellige karuseller og berg - og dalbaner :) På kvelden reiste pappa og de, da tok vi oss en tur i bassenget igjen og så spiste vi middag på hotellet.
















Torsdag var vår avreisedag og vi så tilbake på noen fine dager i København og konkluderte med at denne har vi lyst til å gjøre igjen.. :) Christian vil til New York neste gang og det er vel egentlig mamma`n enig i, men det spørs om det får drøye noen år :D

lørdag 19. april 2014

Påskeharen :)

I dag hadde påskeharen tittet innom mens vi var på bytur :) Det var noen små som var veldig fornøyde :)







søndag 13. april 2014

Bursdagsfeiring :)

I går hadde vi bursdagsfeiring med familie og venner. Det var veldig hyggelig, og vi fikk mange flotte gaver :) Vi hadde bestilt litt koldtbord og litt tapas. Super godt :) Mamma bakte iskake, svigermor bakte Pavlova bunn som jeg pyntet og mannen bakte ostekake, Oreokake og sjokolademuffins :)



Påskeegg som alle ungene fikk med seg hjem, 
samt at mamma og svigers også fikk ett :)


                                               Festklare barn :) Lillebror sov når bilde ble tatt ;)


Lille fine niese :)


Gaver i fleng :)



Deilig mat



Alle gjestene




Kaker


Nå gleder vi oss til påskeferie og mange fridager sammen! Det skal bli veldig deilig :)
En riktig god påske ønskes dere alle :)