søndag 27. januar 2013

Utedag

 

Både i går og i dag har ungene kosa seg ute med aking og ski. Jeg er så glad for at jeg har unger som er glade i å være ute og som setter den tiden høyt opp på listen over det de liker best. Håper det fortsetter sånn i mange år til!! 
 


 



 
Endelig funker opplastningen av bilder igjen, så da kan det hende det kommer innlegg litt oftere :) Takk til deg for at du tittet innom! Ønsker dere alle en flott uke :)

torsdag 17. januar 2013

Juletrefest..


Tradisjon tro når januar kommer, er det også tid for juletrefest. Jeg for min del håper at vi i år kan få juletrefestene før jul. Det er da det er julesteming. Når januar kommer er jeg ferdig med jula og jeg tror også ungene synes det er litt rart med nissen som kommer med godteposen i januar. I år hadde vi tre juletrefester på under en uke.. Det starten med menigheten sin, hvor ungene opptrådde med koret. Victoria sang også solo her og det er så moro :) Så var det skolen sin og tilslutt var det barnehagen sin tur. For første gang på noen år kunne jeg være med ungene på disse dagene. Ellers har jeg sittet i FAU i barnehagen og det er vi som arrangerer og da er det nok å henge fingrene i den tiden det varer og for skolen, så er det 1. og 3. klasse som steller i stand. Så neste år er det vår tur igjen med en 3. klassing og så skal du ikke se bort i fra at jeg tar med en tur inn igjen i FAU om jeg får lov ;) Men da håper jeg vi får til disse arrangementene FØR jul :D

 

 

Håper du har en fin torsdag :)

torsdag 10. januar 2013

Bildene taler for seg selv ♥

 
 
 
7.8 kg og 69 cm med ren lykke ❤ Lillebror er 5 mnd i dag :)