mandag 27. august 2012

Hverdagen..

Så var hverdagen her igjen.. Mannen startet jobb i dag og jeg merker det er veldig godt å ha han hjemme. Han er en stor avlastning for meg på nattestid. Lillebror liker godt å surre litt oppe da og det er ikke jeg klar for. Natten er til for å sove.. Vi får bare håpe han også skjønner det snart! Men gud som vi koser oss likevel. Tenk at vi skulle være så heldig å få en liten skatt hjem til oss igjen. Vi forguder den lille sjarmøren. Fredrik vokser og vokser og i helgen la vi vekk de første plaggene. Han var jo 3cm lengre enn sine søsken, så jeg regna med at det kom til å bli en kort karriere med de minste plaggene. Men det gjør ingenting. Jeg ville heller at han hadde litt som passet bare for en liten stund enn at han skulle gå med altfor store klær. Barneklær koster jo ikke all verden :)



Vi koser oss og håper snart på flere barselbesøk :) Hint, hint ;)

fredag 24. august 2012

God helg!

Med et bilde av vårt trekløver ønsker jeg dere en riktig, riktig god helg!! Vi nyter tiden og koser oss masse med lillebror, selvom det er noe nattevåk. Jeg vet at det går over og velger heller å bruke mye tid på kos. Denne tiden går så fort og det er allerede 14 dager siden Fredrik så dagens lys :)

torsdag 16. august 2012

♥ Lillebror ♥

Fredag 10.8 kom lille Fredrik til verden ♥ Han veide 3910gr og var 52cm lang med 10 fingre og 10 tær og aldeles perfekt :) Vi storkoser oss og nyter hvert eneste sekund med den lille sjarmøren.


♥♥♥

lørdag 4. august 2012

Gutterommet :)

Endelig er det tid for å vise frem Christian sitt rom også. Det mangler fremdeles litt på veggene og en skrivepult, men det får vi ta etterhvert.. Håper jeg kan gjøre et loppisfunn på skrivebord til han også.. Victoria sitt ble jeg veldig fornøyd med :) Det kan du lese om her. Synes rommet til Christian ble veldig bra og jeg tror han er fornøyd selv også. Så får vi heller fylle på litt interiørting etterhvert :) Jeg liker spesielt godt "Fly me to the moon" lampen hans, jeg var superglad når jeg fant denne. Er så lei av at alt skal være en eller annen Disneyfigur eller Lynet Mcqueen. Nå må jeg bare prøve å finne en nattbordlampe, foreløpig har han Ole Brum baby lampen sin. Men den får lillebror overta etterhvert.. Skulle ønske jeg fikk tak i en maken i lyseblå som Victoria har i lyserosa på skrivebordet sitt!








Ha en super lørdag! Her forberedes lasagne og gulrotkake, vi har bedt familien til middag :) Gleder oss :)

onsdag 1. august 2012

Arbeidskar og familiebesøk :)

Dagene bare flyr avsted, men tingene på to-do listen før baby`n kommer blir bare mindre og mindre og det er bra :) I dag har mannen og Christian holdt på litt ute og etterhvert kom lillesøster C på besøk. Veldig koselig. Ungene storkoser seg når de får leke med tante :)






Her om dagen var både svigers og mamma og stefar bedt på grilling. Vi må jo benytte sjansen når det endelig var litt go`vær. Det var veldig koselig :)


Da var 1. august her og en uke og en dag igjen til termin! Kjempe spennende :) Vi gleder oss til å hilse på lillebror som bor i magen :)