mandag 30. august 2010

POMPdeLUX

Nå har endelig kolleksjonen kommet i hus og jeg er henrykt. Victoria også, mamma og forresten :D Snille mamma`n min hjalp meg med å pakke ut og henge opp alt på stativer i går ♥ Det var litt av en jobb, men egentlig bare gøy når det er såååå mye flotte klær!! Nå skal jeg sette meg ned og bestille litt til mine to småtroll :) På onsdag kan salget starte og jeg gleder meg! Her er noen smakebiter;












Gleder meg til å holde homeshopping arrangementer :)

fredag 27. august 2010

Endelig er helgen her!

Helgen blir travel for min del. I morgen skal jeg avgårde på spa med en venninne og så må jeg gjøre unna litt shopping av småting til vi skal til Syden. Det er alltid greit å handle med seg litt herfra syns jeg. Det er jo ikke alt man får tak i der nede. På søndag er det kick-off med POMPdeLUX, det gleder jeg meg stooort til. Tar jeg ikke helt feil, så skal klærne komme til meg i dag :) Utrolig spennende altså!!

Ellers vil jo ikke sykdom helt slippe taket i heimen vår, Victoria ble syk med oppkast i går morges. Fryktelig, fryktelig kjedelig altså. Snille mannen er hjemme med henne. Håper hun er bedre i dag, sånn at helgen ikke blir så slitsom for han som skal være hjemme med begge to alene. Nå bare håper jeg at vi kan få være friske og at vi holder oss friske mens vi er på tur!

Riktig god helg, kjære lesere!!

PS! Den 25. august fylte bloggen 2år og jeg skal ha et lite gavedryss i den forbindelse ;) Kommer tilbake til det!


tirsdag 24. august 2010

En hyggelig telefon..

er det egentlig ikke så ofte man får lenger synes jeg. Som oftest går det i sms`er og mailer. Den gode gamle telefonsamtalen hører til sjeldenhetene dessverre! Men i dag mens jeg var på jobb fikk jeg en telefon fra min kusine KA og hun lurte på om jeg ville være fadder for lille D :) Åååå, så glad jeg ble!! Jeg synes det var kjempe koselig å få den æren :) Når jeg kom hjem i dag, lå den koselig invitasjonen til dåpen i postkassen. Hjemmelaget og utrolig flott!! Nå må jeg bare pønske ut hvilken gave jeg skal gi han :)

fredag 20. august 2010

Skodilla..

Jeg er veeeeldig glad i sko og vesker.. Det er sjelden jeg finner sko til meg selv egentlig, derfor går det utover ungene mine.. :P Når man da i tillegg har en jente, så er det veldig lett å kjøpe mye sko. For det finnes så mange fristelser der ute og når man er shoppoholiker, så sier det seg selv at det å begrense seg ikke alltid er like lett.. Min mamma har også dilla på vesker og sko, så hun handler jo også litt til Victoria. I går tok jeg en liten opprydding på skostativet og i skoskapet i gangen og Victoria har intet mindre enn 15 par sko hun bruker nå.. Det er godt hun vokser litt i beina, plutselig er det ikke så mange som passer lengre..


Om kveldene hender det ungene tar seg en kjapp dusj før de legger seg. Men jeg vasker ikke håret deres mer enn en gang i uka, hvertfall ikke Victoria sitt. Det er så tungt og tykt, at kveldsstellet ville tatt ganske lang tid om det skal tørkes og fønes hver kveld. Så vi har hatt noen dusjhetter, sånne som man får på hotell, som hun har brukt. Men de har det blitt så fort hull i. Når jeg var i Tønsberg sist, så oppdaget jeg at de hadde badehetter på Lucky duck! Så da kjøpte jeg med det til Victoria og det funker kjempe fint! Christian ville jo også ha da, så mamma kjøpte med en til han også. De virker veldig bra og prisen var heller ikke så verst. Tror det var 25kr stykket jeg.




Med ønsker om et riktig god sensommer helg :)

torsdag 19. august 2010

Jeg-en drømmer!

Siden jeg fremdeles er hjemme på grunn av at formen ikke er helt på topp og jeg hadde tid til å lese litt, lot jeg meg drømme bort da jeg så reklame for noen av Boligpartner sine hus i det nye Vi i villa som kom i posten i dag.. Åååå, som jeg falt for disse husene. Jeg synes de var råflotte, spesielt det som heter Ladegaard. Det falt jeg virkelig for!! Med svømmebasseng, garasje og vinterstue.. Ah, sukk! I tillegg har de et som heter Holmgaard med stor hall og to trapper opp i andre etasje. Om man har brukt for to trapper er en annen sak ;) Vi har flott hus som vi har, men innimellom er det jo lov å drømme seg bort.. I blandt skulle jeg ønske vi hadde kunne gjort om på alt ute her og lagd det skikkelig fint og så bygd et lekkert hus her og det som ellers hører med til på en gård.. For ikke å snakke om lekestuen de hadde! Den likte jeg kjempe godt. Litt anderledes enn disse typiske lekestuene!

Ladegaard

Lekestue!!
(Foto: Boligpartner.no)

Ha en super dag, enten du er i virkeligheten eller i drømmeverden sånn som meg ;)

tirsdag 17. august 2010

Sykdom i lange baner..

Nå håper jeg at det snart kan være over.. Det startet for halvannen uke siden med mannen som fikk magesår, så ble ungene forkjøla og Christian var ikke helt bra i magen. På søndag ble jeg syk med oppkast og det som hører med. Og i går når jeg endelig følte meg bedre, begynte Christian å kaste opp. Foreløpig ser det bare ut som det var den ene gangen, så vi får håpe vi er ferdige nå. Mamma hadde ungene i går siden barnehagen var stengt og jeg skulle jo egentlig ha vært på jobb. Men det var godt å slippe og ha dem, for jeg lå og sov mesteparten av dagen. Så når Christian ble syk i går ettermiddag, tok mamma med seg Victoria hjem så hun kunne sove der. Mannen er hjemme med Christian i dag, siden vi ikke visste verken hvordan min eller hans form var. Victoria er i barnehagen, jeg tror mamma skulle hente henne så da kan vi bare slappe av og bli bedre.

Husk på innlegget mitt Hvem er du? :) Håper flere vil legge igjen en liten hilsen :)

Ønsker alle mine lesere en super dag :)

torsdag 12. august 2010

Ut på tur..

I dag har jeg hatt fri for å være hjemme med Christian som har fri på torsdager. Men vi ble litt flere enn planlagt.. Mannen er fremdeles ikke helt i form, så han er sykemeldt ut uken. Victoria var litt slækk etter barnehagen i går og la seg med litt feber, det gikk en time og så var falsk krupp i gang.. Så hun måtte nesten være hjemme i dag og sånn blir det vel i morgen også tenker jeg. Christian er blitt snørrete også. Det er bare å håpe at det går fort over!!

I våres bestemte vi oss for å være med mamma og stefar når de skulle til Gran Canaria i september, leiligheter gikk i orden og vi tenkte vi skulle vente med å bestille flybilletter til det nærmet seg litt mer og kanskje billettene ble billigere. Men den gang ei, de gikk oppover og oppover og oppover. Men sist lørdag var de billigere igjen og da slo vi til, så sjekket jeg på tirsdag denne uken og da var prisene oppe igjen! Så det var bra vi kjøpte da :) Sist torsdag hadde vi tenkt å få ordnet med nytt pass til ungene, for jeg regnet med de var langåpne da. Men sjefen min ringte og sjekket og det var de helt til kl. 16! Det er ikke akkurat langdag for meg, da er jeg nettopp ferdig. Så da rakk vi selvfølgelig ikke det. Derfor tok vi sjansen på å ta turen i dag, ungene virket i grei form og vi var der rundt halv tre. Da kom vi til låst dør og en lapp hvor det stod at de var åpent til kl. 18, men i juli og august var det ikke langdager. ARGH!!! Så vi ble litt oppgitte og fant ut at vi fikk bare kjøre ned igjen i morgen. Etter å ha tuslet litt i butikker, fant jeg ut at jeg skulle ringe lensmannskontoret og si at sist uke fikk jeg beskjed om at de hadde åpnet til fire og som sagt så gjort. Og når de endelig tok telefon og jeg fikk forklart situasjonen lurte damen på om vi hadde kjørt langt og det hadde vi jo og da syns hun det var fælt at vi måtte komme ned igjen i morgen, så hun ville slippe oss inn og ordne med passene for oss! Så da fikk vi altså endelig gjort det.. Da er billetter og pass i orden, det er vel nesten det viktigste!! Gleder meg masse, vi skal være borte i 10 dager!! Jeeeeey :)



(Foto: anfi.com)

mandag 9. august 2010

Hvem er du??

Det hadde vært gøy å vite hvem det er som er her og kikker på bloggen min.. Legg igjen litt informasjon i kommentarfeltet :) Jeg er veldig nysgjerrig av natur og syns det er stor stas når jeg ser telleren min går opp over. Jeg er dessverre ikke en av dem med hundre eller tusenvis av lesere. Men jeg setter stor pris på hver og en av dere som titter innom meg. Er det bare venner og bekjente, eller er det mange ukjente også?? Spennende! Håper dere vil legge igjen en liten hilsen :)

Mannen har vært syk noen dager nå og i dag fikk han endelig komme inn til legen. Det viste seg å være magesår, sånn som jeg trodde. Kanskje ikke så rart, med enkelte familieting som går og gnager og gnager og aldri blir en ende på. Dessverre lite vi får gjort med det, da andre involverte er fryktelig egoistiske og trangsynte! Han har fått henvisning videre, sånn at vi kan være på den sikre siden. Han var hos en annen doktor i dag enn den vi egentlig har og han hadde virkelig tatt seg god tid. Det er jeg veldig glad for, han vi vanligvis bruker er litt for kjapp dessverre!! Du føler deg nesten ferdig før du rekker å sette deg i stolen...

Mannen kom innom meg på jobb for å låne bilen, siden han måtte avgårde å hente medisiner og når han kom tilbake hadde han med seg en stooor blomsterbukett til meg som takk fordi jeg har vært så snill med han når han har vært syk ♥ Det var jo heller han som burde hatt det og ikke jeg!! Elsker deg, O ♥

fredag 6. august 2010

Dagene flyr avsted

Så var arbeidsuken straks over for denne gang. Jeg lengter tilbake til ferie og fri og tid sammen med mann og barn. Jeg tenker mange tanker og funderer hvordan jeg kan gjøre hverdagen bedre for oss alle. Tiden med ungene mens de er små er utrolig viktig og den flyr så altfor, altfor fort. Dessverre er samfunnet lagt opp sånn i dag at stortsett begge to må jobbe og at etableringsfasen og småbarnsperioden gjerne kommer samtidig. Jeg skulle gjerne gått hjemme, eller arbeidet mindre for å være hjemme med mine to. Men vi har ingen mulighet til det. Jeg har to jobber til vanlig og til høsten får jeg konsulentjobben hos POMPdeLUX i tillegg. Det er selvfølgelig frivillig, men det er hvertfall en jobb jeg gleder meg til :) Så får vi tenke og fundere litt på hvordan vi kommer til å gjøre hverdagen ellers..


Det er så mange planer og så mange tanker som surrer i hodet mitt, at jeg helst skulle vært hjemme og fått unna litt. Jeg må få rydda litt i klær. Mine egne og mannens kan reduseres ganske mye. Det samme med sko, vi bruker bare en brøkdel og da er det tull at det skal ta opp så mye av plassen på walk-in-closete. En tur til Ikea frister egentlig i morgen. Men jeg tror kanskje ikke mannen er enig i det. Hahaha! Jeg tror jeg må lage meg noen lister. Jeg liker lister veldig godt. Men jeg er ikke alltid like flink til å bruke de. Kanskje på tide å endre litt på det. Det er jo veldig kjekt og jeg er et veldig rydde-og ordnemenneske. Perfeksjonist kanskje.. Jeg er allergisk mot rot! Helt klart ;)

                                                
God helg, kjære lesere!

PS! Husk å stemme på Christine fra bloggen Hvitstil!!

søndag 1. august 2010

Hverdagen innhenter oss..

I morgen er hverdagen her igjen og ingen av oss er vel egentlig klare for å gi slipp på feriefølelsen. Vi har hatt mange fine dager sammen og opplevd mange morsomme ting. Vi har vært alene, sammen med venner, sammen med familie og litt kjærestetid. Deilig ♥

Jeg har så mange ting jeg skulle ha gjort, samtidig som jeg føler at jeg ikke rekker noen ting. Noe av tidstyvene mine er nettopp her jeg sitter nå. Det går for mye tid her, helt klart! I dag entrer vi altså august, jeg syns tiden flyr skremmende fort. Høsten nærmer seg med stormskritt, en koselig årstid egentlig. Bortsett fra at jeg ikke er så glad i vinteren som kommer etter den. Men, men.. Nå får vi nyte det som er her og nå. Jeg går høsten i møte med tre jobber og jeg er spent på hvordan det blir i hverdagskaoset. Men vi får tro vi får det til på et vis, det blir hvertfall en travel og spennende høst!

I ettermiddag ble det bråbestemt en liten bærtur, så vi tuslet avsted og fant oss både molter og blåbær. Christian var mest opptatt av å spise blåbær, så han var helt blå. Mannen og jeg fant ut av vi skulle ta en tur alene dit og ta med oss sånn bærplukker eller hva det heter. Det går litt fortere enn å ta en og en bær.. For en utålmodig sjel hvertfall ;)